Spearphoto

17 årig tjej som går Estet-Media på Täby enskilda gymnasium.

ANTON CORBIJN

Publicerad 2015-09-12 14:08:00 i Skolarbeten,

Igår på fotolektionen fick vi i uppgift att fota bilder som skulle efterlikna Anton Corbijn fotostil, hans bilder är ofta svartvita med mycker kontraster. Han fotar även ofta med film vilket gör att bilderna blir lite korniga, detta gör att bilderna får en väldigt snygg effekt. Jag personligen älskar svartvitt så detta var en perfekt uppgift för mig. Vi blev ihopparade med någon annan och jag fotade med Ida i min klass. Jag blev väldigt nöjd med slutresultatet och jag alskade regigeringsprossessen i denna uppgift.
Idag ska jag även till fotografiska idag med min faster och hennes sambo för att kolla på Nick Brandts utställning. Hans sista utställningsdag är imorgon så jag kände att det var dags att gå nu så att jag inte missar den.








KAMERA: Nikon D5300
INSTAGRAM: @ericsonida

Om

Min profilbild

Jag heter Ida, jag är 17 år och går andra året på Täby Enskilda Gymnasium med inriktning Estet-Media. Jag älskar att fota men har tyvärr ingen egen kamera så det jag lägger upp är för det mesta det vi gör under lektionerna i skolan. Hoppas ni gillar min fotoblogg och tittar in igen. Kontakt: [email protected] CC: BY-ND

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela